Friday, March 4, 2011

How Long Can Anorexics Live

Cream of Carrot with Toasted Cashew and Yoghurt Curry at Sumac

Crema di Carote con Anacardi Tostati al Curry e Yoghurt al Sumac

I know, lately I'm a little' repetitive, I do not suggest that spicy soups with chopped nuts varies this type and this, though, as you see, change the holsters.
say that not enough? Well, get ready, because soon impresses further with my recent office inventive in the kitchen, offering the soup that has accompanied me on a weekly basis throughout the winter, this is a great triumph of atypical, I must say, to the point that I are heard to say "again??" even from Topy79, which normally play a horn so that a violin.
Evvabbè, in times of famine is that and more, if you will cease to update until I can think of something less popular. Maybe one day I will get back the desire to invent, who knows?

Ingredients:
  • 500 grams of carrots
  • 1 onion 2 cups vegetable broth
  • 50 grams of cashew
  • 1 heaping tablespoon of curry
  • a yoghurt
  • 1 teaspoon sumac
  • olio di semi
  • sale
  • pepe

Procedimento

Affettate sottilmente la cipolla e fatela appassire nell'olio. Aggiungete le carote tagliate a rondelle e lasciatele insaporire qualche minuto. Aggiungete il brodo, chiudete la pentola a pressione e fate cuocere per 15' dal fischio. Calcolate 1 lt di brodo e 30' dall'ebollizione se utilizzate la pentola tradizionale.

Nel frattempo tostate gli anacardi con il curry in una padellina antiaderente e pestateli grossolanamente nel mortaio.

Mescolate lo yoghurt con il sumac.

Frullate la zuppa, aggiungete lo yoghurt e gli anacardi.

Aggiornamento:

visto che mi sono stati chiesti lumi sul sumac,

trattasi di una spezia asprigna,

dal sapore limonoso.

Potete sostituirla con zenzero o ras el hanout.

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